eurocor
Intra in contul de student E-mail: Nr. Student: intra in contul de student Reamintire nr. student   plata rapida a facturii  
Institutul EurocorDespre EurocorMetoda de studiu EurocorCursuri EurocorGRATUIT Lectia demo Cursuri EurocorConditii de Studiu EurocorFormular de Inscriere Cursuri EurocorContact Eurocor
Lectie demonstrativa gratuita

Eurocor va ofera GRATUIT O LECTIE DEMONSTRATIVA pentru a va familiariza cu materialul de curs si metoda Eurocor. Ca numar de pagini, lectia demonstrativa reprezinta aproximativ jumatate din caietul de curs pe care-l veti primi. Aceasta cuprinde, pe langa programa de studiu, sectiuni din diverse lectii reprezentative pentru toate unitatile de structura ale unui curs: notiuni teoretice, exemple, exercitii, recapitulari, teme pentru acasa etc. Veti avea posibilitatea sa va convingeti inca de la inceput de aplicabilitatea cursurilor in viata de zi cu zi. Speram ca materialul prezentat in lectia demonstrativa sa va fie util in luarea deciziei de a deveni cursant al Institutului Eurocor.

Materialul de curs

Un pachet de curs contine un caiet de aproximativ 44 de pagini, ce include 2 lectii, formularele de tema si suport audio pentru cursurile de limbi straine. Pentru perfectionarea pronuntiei, cursurile de limbi straine sunt insotite de CD-uri inregistrate cu vorbitori nativi ai respectivelor limbi. Suplimentar, pentru cursurile de limbi straine au fost elaborate materiale de studiu speciale - carti pentru o lectura usoara si relaxanta si compendii de gramatica. Pentru cursurile profesionale am pregatit CD-uri sau anexe suplimentare acolo unde specificul cursului a facut necesar acest lucru. In plus, pe parcursul studiului, cursantii primesc diferite materiale informative, cum ar fi curierele trimestriale, ce contin recomandari, prezentari ale noilor cursuri lansate, concursuri si articole despre dezvoltarea carierei.

Structura cursurilor

Materialul fiecarui curs este structurat in caiete sau module, ce contin:
√ notiuni teoretice;
√ exemple si aplicatii practice;
√ recapitulari sau rezumate;
√ desene sau ilustratii reprezentative;
√ teme pentru acasa;
√ exercitii de pronuntie pe CD-uri audio pentru cursurile de limbi straine;
√ aplicatii sau legislatie pe CD pentru unele cursuri profesionale.

Nivel de studiu

Cursurile de limbi straine sunt structurate pe niveluri de complexitate: incepator, intermediar si avansat.
Pentru a stabili nivelul optim de studiu, Eurocor va pune la dispozitie testele de autoevaluare, care pot fi gasite pe site, in paginile corespunzatoare limbilor straine. La sfarsitul fiecarui test veti obtine un punctaj, evaluarea nivelului prezent de cunostinte, precum si recomandarea cursului potrivit. De asemenea, testele de autoevaluare pot fi solicitate serviciului Infoline la 021 33 225 33 sau contact@eurocor.ro.

Ritm de invatare

In functie de timpul disponibil si de preferinta dumneavoastra, puteti opta pentru:
curs complet (toate pachetele de curs intr-o singura expeditie);
ritm normal de studiu (1 pachet de curs pe luna, continand 1 caiet cu 2 lectii sau un modul, temele pentru acasa si CD-ul corespunzator pentru limbi straine);
ritm rapid (2 sau 3 pachete de curs pe luna);
ritm lent (1 pachet de curs la 2 luni).
Daca doriti sa asimilati materia intr-o perioada scurta de timp, puteti opta pentru ritmul rapid sau curs complet. Astfel veti obtine mai repede certificatul de absolvire si puteti beneficia de reduceri suplimentare!

Primiti lunar pachetul de curs la adresa dorita

Studentii primesc lunar pana la finalizarea cursului, prin Posta, pachetul de studiu ce cuprinde toate materialele necesare studiului.
- Puteti primi pachetul de curs direct acasa, la cutia postala.
Pachetul de curs are formatul A4. Asigurati-va ca dimensiunile cutiei postale sunt de minim 22 x 30 x 1 cm.
- Puteti primi pachetul de curs la serviciu.
Asigurati-va ca are cine sa primeasca pachetele sau cutia postala are dimeniunile minim 22 x 30 x 1 cm.
- Puteti primi pachetul de curs la oficiul postal de care apartineti.
Pentru a putea ridica pachetul de la oficiul postal, adresa cu care va inscrieti trebuie sa coincida cu adresa din buletin sau cartea de identitate.

Modalitati de plata

Vrei sa iti alegi singur cand si unde sa platesti?
La Institutul Eurocor poti beneficia de un sistem de plata flexibil, adaptat necesitatilor tale!

Cont Numerar Transfer bancar 24 Banking BCR Cu cardul
BANCA TRANSILVANIA
IBAN RO56 BTRL RONC RT0P 7540 0601
- -
GARANTI BANK – Agenţia Pipera
IBAN RO92 UGBI 0000 1720 0212 1RON
- -
BCR (doar pentru numerar) – Sucursala Unirea
RO39 RNCB 0082 1189 0927 0003
- - -
BCR (doar pentru transfer bancar) – Sucursala Unirea
RO93 RNCB 0082 1189 0927 0001
- - -
BCR (doar pentru 24 Banking BCR) – Sucursala Unirea
RO12 RNCB 0082 1189 0927 0004
- - -
ING BANK – Agenţia Brâncoveanu
IBAN RO79 INGB 0001 0081 9090 8910
- - -
PLATA ONLINE – direct din contul de student - - -
POŞTA ROMÂNĂ – cu mandatul postal gata completat din Situatia Financiara din fiecare pachet de curs - - -

Pentru plata in numerar la ghiseul Garanti, in baza facturii Eurocor primite in pachetul de curs si a unui act de identitate (BI/CI), in calitate de cursant Eurocor, nu vei plati niciun comision de transfer al sumei de plata!

In cazul in care alegi plata prin transfer bancar, te rugam sa nu uiti sa mentionezi numarul facturii si numarul de cursant.

In plus, poti beneficia de termene de plata foarte avantajoase!
- Pentru ritmurile lunare plata se face in termen de 15 zile de la emiterea facturii.Pentru comandarea unui curs complet, plata se face ramburs, la ridicarea pachetului de curs de la posta,
de la curier sau de la sediul Eurocor.


Profesorul personal

Din echipa didactica a Institutului fac parte profesori universitari, specialisti si practicieni de elita.
Pe tot parcursul studiului, fiecare cursant beneficiaza de asistenta unui profesor personal al carui rol este acela de a-l ajuta si indruma in intelegerea corecta a informatiilor prezentate in curs.
Dupa parcurgerea si asimilarea materiei lectiei, cursantul rezolva tema online, din contul de student, sau o trimite pe adresa Eurocor, in plicul pe care il gaseste in pachetul de curs. Pentru raspuns, se anexeaza un plic autoadresat, timbrat conform tarifelor postale in vigoare. Profesorul va corecta tema, pe care cursantul o va primi prin posta in scurt timp.

Intreruperea studiului

Intrerupere temporara: In cazul in care va confruntati cu situatii care va impiedica, pentru o anumita perioada de timp, sa continuati cursul (concediu, motive de sanatate, deplasari etc.), puteti intrerupe temporar studiul. In acest caz, va rugam sa ne anuntati intentia dumneavoastra telefonic sau in scris. Durata intreruperii este de pana la 3 luni, timp in care nu veti primi lectiile si, fireste, nu veti plati. Dupa aceasta perioada, cursul va fi reluat de la lectia de la care ati solicitat intreruperea, fara a mai fi necesara o notificare prealabila. Intreruperea temporara o puteti solicita ori de cate ori doriti pe parcursul desfasurarii cursului, cu conditia ca intre doua intreruperi de curs sa aveti cel putin 1 luna in care sa fii primit si platit pachetul de curs Eurocor.
Incetarea studiului: Daca doriti sa intrerupeti definitiv studiul inainte de finalul cursului, va rugam sa ne anuntati in scris, cu 3 luni inainte. Dupa anuntarea intentiei de renuntare, trebuie sa achitati toate pachetele pe care le primiti in aceasta perioada, acestea fiind pregatite in avans.

Certificate de absolvire

Certificatul de absolvire Eurocor - odata cu expedierea ultimului pachet de curs prin corespondenta, va trimitem si testul de evaluare finala. Recapitulati intreaga materie, rezolvati testul si trimiteti-l pe adresa Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtineti calificativul "insuficient" puteti primi o alta varianta a testului final. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.
Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii - optional, pentru cursurile cu program de perfectionare autorizat, absolventii cursurilor prin corespondenta pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii.

Certificatele de absolvire emise impreuna cu Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, traduse si apostilate, sunt recunoscute oficial in Romania si in alte tari din Uniunea Europeana!

Corespondenta

Corespondenta pe care o vom purta nu trebuie sa se limiteze numai la trimiterea pachetelor de curs si a temelor, ci, in masura in care doriti acest lucru, vom fi bucurosi sa primim scrisorile dumneavoastra in care sa va exprimati eventualele sugestii si observatii referitoare la cursuri si la colaborarea cu Eurocor.
Ne puteti trimite corespondenta prin:
posta: Institutul Eurocor, C.P. 61-15, cod 041293, sector 4, Bucuresti
e-mail: contact@eurocor.ro

Informatii suplimentare

√ Pentru cei care doresc sa urmeze doar cursul prin corespondenta, trimiterea temelor nu este obligatorie. In schimb, daca doriti sa obtineti si Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii, trebuie sa trimiteti toate temele pentru corectare pana in momentul participarii la programul fata-n fata.
√ Deoarece sumele achitate de dumneavoastra ne parvin dupa cateva zile, se poate intampla ca ultima plata sa nu apara in evidenta trimisa. Cu certitudine, aceasta se va regasi in "Situatia financiara" a lunii urmatoare si in contul de student din site. Va sfatuim sa pastrati chitantele primite in momentul achitarii, pentru eventuale reclamatii.
√ In situatia in care ati ratacit mandatul postal primit in pachetul de curs, puteti efectua plata utilizand un alt formular de la orice oficiu postal.
√ Materialele didactice pe care nu le-ati ridicat de la posta vor fi expediate inca o data.
√ Va rugam sa va adresati serviciului nostru de Relatii cu Publicul pentru orice nelamurire.

Cum invat?Cum primesc cursul?Cum platesc?Cum rezolv tema?Cum iau vacanta?Ce diploma primesc?
 urmareste-ne si pe blog   urmareste-ne si pe facebook   urmareste-ne si pe youtube   urmareste-ne si pe google plus   urmareste-ne si pe twitter   urmareste-ne si pe linkedin
  Top 15 cele mai cerute cursuri
 • Engleza Incepatori Interactiv Nou
 • Engleza Intermediar Interactiv Nou
 • Engleza nivel de Baza
 • Engleza Intermediari
 • Engleza Avansati
 • Engleza pentru Afaceri
 • Engleza pentru Copii
 • Germana Incepatori Nou
 • Germana Intermediari
 • Germana pentru Afaceri Nou
 • Germana Incepatori Clasic
 • Germana Incepatori Interactiv Nou
 • Franceza Incepatori Interactiv Nou
 • Franceza Incepatori Nou
 • Franceza Intermediari
 • Italiana Incepatori
 • Italiana Intermediari
 • Spaniola Incepatori
 • Spaniola Intermediari
 • Japoneza Incepatori Interactiv Nou
 • Rusa Incepatori Nou
 • Olandeza Incepatori Nou
 • Turca pentru Incepatori Nou
 • Chineza pentru Incepatori Nou
 • Design Interior Nou
 • Creatie Vestimentara
 • Fotografie Digitala
 • Arhitectura Gradinii
 • Handmade
 • Arta Culinara
 • Feng Shui
 • Flori si Aranjamente Florale
 • Arta Decorarii Locuintei
 • Desen Nou
 • Desen si Pictura Nou
 • Design si Programare Web
 • Operator Calculator - Introducere Prelucrare si Validare Date
 • Administrator de Retea
 • Grafica pe Calculator CorelDraw Photoshop InDesign
 • Windows Word Excel si Internet
 • Initiere in Programare
 • Calculatoare pentru Certificare Europeana
 • Operator DTP
 • Internet
 • Masaj Nou
 • Terapii Naturiste
 • Cosmetica si Machiaj
 • Coafura si Frizerie Nou
 • Machiaj
 • Cum sa Mancam Sanatos
 • Psihologie
 • Inspector Resurse Umane Nou
 • Inspector in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca
 • Managementul Resurselor Umane
 • Salarizare
 • Specialist Recrutare si Evaluare Resurse Umane
 • Cum sa-ti Dezvolti Propria Afacere
 • Manager de Proiect
 • Management
 • Secretariat Birotica
 • Asistent Manager
 • Logistica
 • Organizator Nunti Nou
 • Contabilitate Nou
 • Contabilitate Primara
 • Contabilitate Asistata PC (CIEL) Nou
 • Management Financiar
 • Contabilitate de Gestiune
 • Administrator Pensiune Turistica
 • Agent de Turism
 • Ghid de Turism
 • Protocol si Organizare Evenimente
 • Marketing si Comunicare
 • Relatii Publice si Comunicare
 • Marketing
 • Publicitate
 • Negociere
 • Agent de Vanzari
 • Reprezentant de Vanzari
 • Invatare si Citire Rapida
 • Astrologie
Seminare
 • Limba Japoneza
 • Make-up
Traininguri
 • Formator
 • Cum aplicati pentru un loc de munca
 • Managementul stresului
 • Accesare Fonduri Europene
Cursuri in Limba Maghiara
 • Lakberendezési alapismeretek
 • Virágkötészet
 • Angol nyelv kezdőknek
 • Német nyelv kezdőknek
 • Spanyol nyelv kezdőknek
 • Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
 • Gyermek- és ifjúságvédelem
Contact Eurocor horoscop 021 33 225 33
 
Intrebari Frecvente | Preturi | Teste online | Horoscop | Certificare | Cariera | Castigatori | Fidelitate | Libraria Eurocor

Conditii de Studiu | Politica de confidentialitate | Regulamentul Promotiilor | Termeni si conditii | Cookies

Filiale: Olanda | Polonia | Ungaria | Rusia | Ucraina | Belarus | Kazakhstan
Copyright © 1997-2019 Eurocor - Institutul European de Cursuri prin Corespondenta. Toate drepturile rezervate. ANPC

Alba   Alba Iulia   Alexandria   Arad   Arges   Bacau   Baia Mare   Bihor   Bistrita   Bistrita-Nasaud   Botosani   Braila   Brasov   Bucuresti   Buftea   Buzau   Calarasi   Caras-Severin   Cluj   Cluj-Napoca   Constanta   Covasna   Craiova   Dambovita   Deva   Dolj   Drobeta-Turnu Severin   Focsani   Galati   Giurgiu   Gorj   Harghita   Hunedoara
Ialomita   Iasi   Ilfov   Maramures   Mehedinti   Miercurea Ciuc   Mures   Neamt   Olt   Oradea   Piatra Neamt   Pitesti   Ploiesti   Prahova   Ramnicu Valcea   Resita   Salaj   Satu Mare   Sfantu Gheorghe   Sibiu   Slatina   Slobozia   Suceava   Targoviste   Targu Jiu   Targu Mures   Teleorman   Timis   Timisoara   Tulcea   Valcea   Vaslui   Vrancea   Zalau
Sectorul 1   Sectorul 2   Sectorul 3   Sectorul 4   Sectorul 5   Sectorul 6  

descarca acum
eurocor