Chestionar cu Premii Senzationale Eurocor
La Eurocor opinia dumneavoastra conteaza! Pentru ca suntem mereu interesati sa dezvoltam noi cursuri si servicii Eurocor, care sa vina in intampinarea nevoilor dvs. de instruire actuale, va invitam sa va petreceti cateva minute alaturi de noi raspunzand unui scurt chestionar. Acum este randul dumneavoastra sa ne invatati… ce sa va invatam!

Si, pentru a va multumi pentru timpul acordat, toti cei care raspund intrebarilor acestui chestionar pana la data de 30 Aprilie 2012 pot castiga unul dintre premiile campaniei! Cel putin unul dintre urmatoarele tipuri de premii se acorda zilnic pentru chestionarele valide (completate integral) cu numerele 10 si 20.

Chestionar cu Premii Senzationale Eurocor

Va multumim anticipat pentru colaborare si asteptam cu interes raspunsurile dumneavoastra.

1. Care dintre urmatoarele NOI CURSURI LA DISTANTA v-ar interesa?
Frizerie - Coafura
Programator PHP
Limba Rusa
Limba Chineza
Chitara
Limba Suedeza
2. Care dintre urmatoarele NOI CURSURI FATA-N FATA v-ar interesa?
Marketing Online - Facebook
Managementul Stresului
Public Speaking
Marketing Online - Google
Completati datele dumneavoastra:
Nume
E-mail
Toate campurile sunt obligatorii. Aceste date ne sunt necesare pentru a va instiinta despre premiul acordat in cazul in care va numarati printre castigatori.

Completand chestionarul sunt de acord sa fiu informat, prin diverse mijloace, despre cursurile noi si ofertele speciale lansate de Eurocor. La cererea mea scrisa, trimisa la CP 61-15, cod 041293 Bucuresti, Eurocor va actualiza, va bloca, va sterge sau ma va informa despre datele mele personale. Eurocor se obliga sa prelucreze aceste date conform Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, avand numarul de operator 241/2002.