eurocor
Intra in contul de student E-mail: Nr. Student: intra in contul de student Reamintire nr. student   plata rapida a facturii  
Institutul EurocorDespre EurocorMetoda de studiu EurocorCursuri EurocorGRATUIT Lectia demo Cursuri EurocorConditii de Studiu EurocorFormular de Inscriere Cursuri EurocorContact Eurocor
Német nyelv kezdőknek tanfolyam

Német nyelv kezdőknek tanfolyam

Németország, Ausztria és Svájc anyanyelve a német, de jól megértik a skandináv országokban, Hollandiában, sőt Közép- és Kelet-Európában is. A kereskedelem, a turizmus, a külföldi továbbtanulási és munkavállalási lehetőségek növelik a német nyelvtudás jelentőségét. Érdemes Önnek is elsajátítania e nyelv alapjait változatos feladatokat kínáló tananyagsorozatunk és hanganyagaink segítségével.

Azonnali eredményt hozó tanulási módszer

Német nyelv kezdőknek tanfolyam A Német nyelv kezdő anfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani ezt az Európa-szerte oly fontos nyelvet, akik sokat utaznak Ausztriába, Németországba, és szót akarnak érteni a helybeli lakosokkal, akik német, osztrák vagy svájci érdekeltségű vállalatnál dolgoznak, akik munkát vállalnak német nyelvterületen, és akiket érdekel a német nyelvű országok történelme és kultúrája.

Nyelvtanfolyamunk segítségével elsajátíthatja a mindennapi életben használt szavakat, a legfontosabb igeidőket, tudni fogja helyesen kiejteni a német szavakat, továbbá azt, hogyan épülnek fel a kijelentő, kérdő és felszólító mondatok a német nyelvben, hogyan beszélhet önmagáról, családjáról, munkájáról, hobbijáról, az időjárásról.

A Német nyelv kezdőknek tanfolyam végére képes lesz alapszinten kommunikálni szóban és írásban, tudni fogja, hogyan szólaljon meg németül a munkahelyén vagy egy külföldi út során. Olyan nyelvtudásra tesz szert, amely előnyt jelenthet a munkavállalásnál, valamint általános műveltségi ismeretei is bővülnek.

Inscriere online Német nyelv kezdőknek tanfolyamA Német nyelv kezdőknek tanfolyam felépítése

Tanfolyam időtartama:
20 hónap alatt sajátíthatja el az ELO Könyvkiadó Kft. 40 leckéből álló tananyagsorozatát, ami mellett igénybe veheti az Európai Levelező Oktatási Kft. képzési szolgáltatását. A tanfolyamot gyorsabb és lassúbb tempóban is elvégezheti.

Tananyagsorozat: 20 tananyagcsomag + 20 CD.

Extra kiegészítők:
√ Online házi feladat: az Európai Levelező Oktatási Kft. képzési szolgáltatásánák igénybe vétele esetén házi feladatát egyszerűen, könnyedén és gyorsan interneten keresztül küldheti el.

A Német nyelv kezdőknek tanfolyam időtartama

Tanfolyam időtartama
7 hónap
10 hónap
20 hónap
40 hónap
Tananyagcsomag / hó
3 tananyagcsomag / hó
2 tananyagcsomag / hó
1 tananyagcsomag / hó
1 tananyagcsomag / 2 hó
√ a tananyagsorozat gyors elsajátítása
√ aktuális információk

√ gazdag illusztráció
√ gyakorlatias megközelítés

√ elméleti részekIgazolás a Német nyelv kezdőknek tanfolyamról

Certificatul de absolvire Eurocor Elo √ Amennyiben az összes házi feladatot megoldotta, az utolsó tananyagcsomag kézhezvételét követően töltheti ki a tanfolyam zárótesztjét. Oldja meg a tesztet és küldje vissza javítótanárához. Amennyiben a teszt kitöltése során nem éri el az 51%-ot, lehetősége lesz a teszt újbóli kitöltésére. Ha a tesztet sikeresen megoldja, megkapja az Eurocor igazolását a tanfolyam elvégzéséről.A Német nyelv kezdőknek tanfolyam egyéb információi

A Német nyelv kezdőknek tanfolyam elvégzéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges.
 

A Német nyelv kezdőknek tanfolyam ára

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

25% reducere imediata la ritm lunar, la preturile de lista

sau

55% reducere + Smartwatch Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata).
Régi ár / tananyagsorozat: 89,30 lei / tananyagsorozat+CD
Új ár / tananyagsorozat: 66,98 lei / tananyagsorozat+CD

Áraink az áfát tartalmazzák.

A Német nyelv kezdőknek tanfolyam tematikája

1. lecke: Guten Tag! – Jó napot!
A leckével elsajátítja az üdvözlés és búcsúzás alapvető kifejezéseit, a bemutatkozás és mások bemutatását. Bemutatjuk hogyan kell egyszerű kérdéseket feltenni, valamint igenlő válaszokat adni röviden.

2. lecke: Menschen kennen lernen – Embereket megismerni
Ismertetjük, hogyan kell információkkal szolgálni másokról, miként kell eldöntendő kérdéseket feltenni. Átvesszük a számolást 100-ig és hogyan reagáljon, ha nem érti, amit mondanak az Ön számára.

3. lecke: Zu Hause – Otthon
A lecke végére megismeri a sein ige ragozását, a névelők használatát. Bemutatjuk, hogyan kell kifejezni az elégedettséget, illetve elégedetlenséget és szókincsét a lakás témakörében bővítjük.

4. lecke: Familie und Freunde – Család és barátok
Átfogó képet adunk a rendhagyó igék ragozásáról, a birtokos névmásokról, a családtagok és rokonok megnevezéséről. Ismertetjük, hogyan kell a Freund – Kollege – Nachbar között különbséget tenni, továbbá családja bemutatásával kapcsolatosan szavakkal, kifejezésekkel bővítjük szókincsét.

5. lecke: Mein Alltag – Egy hétköznapom
Átvesszük az időt, a napszakokat, azt, hogy hogyan kell az elváló igekötős igéket alkalmazni és miként tudja egy hétköznapját leírni.

6. lecke: Freizeit und Hobby – Szabadidő és hobbi
A leckében szó esik az időhatározók alkalmazásáról, a kein/keine tagadás használatáról, egy találkozóra történő időpont egyeztetésről, továbbá az érdeklődési kör és hobbi témájával kapcsolatos szavak, kifejezések megismeréséről.

7. lecke: Einkaufen und Kochen – Bevásárlás és főzés
Bemutatjuk az élelmiszerek megnevezését, mennyiségüket és csomagolásukat. Ismertetjük a főnevek többes számban és tárgyesetben történő használatát, valamint hogyan tájékozódjon boltban.

8. lecke: Im Restaurant – Étteremben
A lecke végére elsajátítja, hogyan kell étlapot olvasni és étteremben rendelni. Átvesszük a mögen igék és az eldöntendő kérdések használatát.

9. lecke: Übungsheft – Munkafüzet
Gyakorlatok segítségével átismételjük a kérdő és tagadó mondatokat, az igék Präsens jelen időben történő használatát, továbbá azt, hogy hogyan beszéljen önmagáról és lakásából és miként folytasson önálló párbeszédet példák alapján.

10. lecke: Übungsheft – Munkafüzet
Gyakoroljuk a névelők használatát, a rejtvényfejtést németül, ezenfelül azt, hogy hogyan kell olvasott szöveg alapján igaz és hamis állításokat megjelölni.

11. lecke: Arbeitswelt – A munka világa
A leckében megismeri a foglalkozások elnevezését, a munkahelyekkel kapcsolatos kifejezéseket, a különféle tevékenységekkel kapcsolatos igéket használni. Továbbá bemutatjuk a főnév nőnemű alakjának képzését és az als és bei elöljárószók alkalmazását is.

12. lecke: Stellenangebote – Állásajánlatok
Átvesszük, hogyan kell a képességeiről, kívánságairól beszélni, a felszólító mód képzését udvarias formában kifejezni és hogyan kell találkozót megbeszélni a munka világában.

13. lecke: Schule und Ausbildung – Iskola és képzés
A lecke segítségével elsajátítja a müssen és wollen módbeli segédigék alkalmazását, az összetett főnevek alkotását és nemük meghatározását, valamint az iskolával és tanulással kapcsolatos témáról beszélni.

14. lecke: Sprachen lernen – Nyelvtanulás
Bemutatjuk a felszólító mód képzését és alkalmazását, a vélemény indoklását egy bizonyos témában és azt, hogyan kell megfelelően reagálnia, ha egy kérdést nem ért. Szókincsét bővítjük a tanulással kapcsolatos témakörben.

15. lecke: In der Stadt – A városban
Ismertetjük a szavak részes esetben történő alkalmazását, a közlekedési eszközök nevét, az útirányra történő rákérdezést és az útbaigazítást, hogy egy adott helyre miként lehet eljutni.

16. lecke: Unterwegs – Úton
A leckében átvesszük a wohin? kérdésre tárgyesetben álló elöljárószóval történő válaszolást, az es gibt szókapcsolatot. Szókincsét az utazással, szállodával és nyaralás témakörében bővítjük.

17. lecke: Auskunft – Felvilágosítás
Átfogó képet adunk az aber, denn, oder, sondern, und kötőszavak alkalmazásáról, a wo?, wohin? woher? helymeghatározások megkülönböztetéséről. A lecke végére képes lesz a hangosbemondóban közzétett információkat kiszűrni és a vonatok, repülők indulási és érkezési idejét elolvasni.

18. lecke: Termine vereinbaren – Határidők egyeztetése
A lecke végére képes lesz dátumot kifejezni, a jövőről beszélni és határidőket megbeszélni.

19. lecke: Übungsheft – Munkafüzet
Gyakorlatok segítségével mélyítjük tudását az elöljárószavak használatában, a kérdések feltétele kapcsán egy adott szituációban. Ezenfelül hogyan beszéljen kívánságairól és terveiről.

20. lecke: Übungsheft – Munkafüzet
Az eddigiek ismétlése során átvesszük, hogyan kell kérést kifejezni konkrét szituációban, és a wo?, woher?, wohin? kérdésekre történő válaszolást.

21. lecke: Wohnungssuche – Lakáskeresés
Ismertetjük a dürfen ige ragozását és alkalmazását, a melléknevek és határozószók középfokának képzését, a mutató névmások használatát a köznyelvben. Szókincsét a lakáskeresés és hirdetés kapcsán bővítjük.

22. lecke: Auf dem Flohmarkt – A bolhapiacon
Átvesszük a rövid főnévi igeneves szerkezeteket, a melléknevek és határozószók további fokozását, valamint azt, hogyan kell alkudozni bolhapiacon.

23. lecke: Ämter – Hivatalok
Bemutatjuk a visszaható igék alkalmazását, a man személytelen névmás használatát, ezenfelül miként kell hivatali formanyomtatványokat kitölteni.

24. lecke: In der Bank – A bankban
A lecke végére megismeri a rendhagyó igék jelen időben történő ragozását, majd a bankkal kapcsolatos ügyintézéseket – számlanyitás, átutalás – is.

25. lecke: Wetter – Időjárás
Átvesszük a sollen igék használatát, az aber, denn, doch, ja, mal határozószók alkalmazását, végül a hónapokat, évszakokat és példán keresztül bemutatjuk az időjárásról történő párbeszédet.

26. lecke: Nachrichten – Hírek
Bemutatjuk a haben, sein igék és az es gibt kifejezés múlt idejű használatát, továbbá azt, hogyan kell az Ön számára érdekes információkat és híreket a tömegtájékoztatásban megkeresni.

27. lecke: Kindheitserinnerungen – Gyermekkori emlékek
Ismertetjük a Perfekt múlt idő segítségével történő beszélgetéseket, hogy miként meséljen gyermekkoráról és hogyan írjon rövid jegyzeteket múlt időben.

28. lecke: Geburtstag – Születésnap
A lecke elsajátításával képes lesz az egyes elöljárószóval álló igéket alkalmazni, születésnap alkalmából gratulálni, üdvözlőlapot megírni.

29. lecke: Übungsheft – Munkafüzet
Átismételjük az előzőekben megtanultakat, mint például a melléknevek és határozószók fokozását, és azt, hogyan kell különféle tanácsokat adni és hogyan kell a helyes és helytelen információkat elemezni egy szövegben.

30. lecke: Übengsheft – Munkafüzet
Gyakorlatok során mélyítjük tudását az eddigi leckék anyaga kapcsán, például hogyan kell különféle személyek tulajdonságait összehasonlítani, és az időjárás értelmezését is.

31. lecke: Feste und Feiertage – Ünnepek és ünnepnapok
Bemutatjuk, hogyan kell jókívánságokat kifejezni különféle alkalomból, az ünnepek megnevezését, a nyelvtani részben átvesszük a rendhagyó igék és az elváló igekötős igék melléknévi igenenév képzését.

32. lecke: Einladung – Meghívás
Ismertetjük miként kell megfelelően reagálni a különféle meghívásokra, továbbá a meghívások röviden történő megfogalmazását. Ezenfelül bemutatjuk a személyes névmás tárgyesetben történő használatát és a bővítményt részes eseti alkalmazását is.

33. lecke: Unfall – Baleset
A leckével elsajátítja, hogyan kell a Perfekt múlt időt a sein segédigével együtt használni és azt, hogyan kell egy közúti baleset történetét és folyamat elmesélni.

34. lecke: Auf der Atobahn – Az autópályán
Átfogó képet adunk a melléknevek és ellenkező értelmű melléknevek képzéséről,ezenfelül hogyan kell a személyautó egyes alkatrészeinek megnevezéséről és miként kell az autó üzemzavarát bejelenteni.

35. lecke: Beim Arzt – Az orvosnál
Átvesszük a testrészek megnevezését, a betegségek leírását. Bemutatjuk, hogyan kell a fájdalmairól beszélni és az orvosi rendelőben hogyan folytasson beszélgetést.

36. lecke: Gesund leben – Egészségesen élni
Ismertetjük, hogyan kell az egészségről és a kondíciójáról beszélgetni, hogyan kell tanácsokat és útmutatást megfogalmazni ezzel kapcsolatban. Továbbá átvesszük a módbeli segédigéket múlt időben történő alkalmazását.

37. lecke: Mode – Divat
A lecke végére megtanulja ruhatára darabjainak megnevezését, ruhaméretének megadását. Nyelvtanból bemutatjuk a személyes névmások részes esetű használatát.

38. lecke: Kundenservice – Ügyfélszolgálat
A tananyagban megismeri az udvarias szófordulatokat, az időhatározókat, hogy miként kell hibát és reklamációt bejelenteni és hogyan kell az üzenetrögzítőre szöveget megfogalmazni.

39. lecke: Übengsheft – Munkafüzet
Gyakorlatok segítségével ismételjük az igék múlt idejű használatát, a definíciók alkotását, saját lakásának leírását.

40. lecke: Übengsheft – Munkafüzet
Átismételjük az eddig tanultakat: az elöljárószavak alkalmazását, és azt, hogyan kell megfelelően reagálni egy adott szituációban.Inscriere online Német nyelv kezdőknek tanfolyam

Hogyan tanuljon?Hogyan kapja meg a tananyagcsomagot?Hogyan fizethet?Hogyan oldhatja meg a hazi feladatait?Hogyan szakithatja meg a tanfolyamot?Milyen igazolast kap?


Cursuri la distanta Inveti acasa Doar 15 min/zi Rezultate imediate Preturi atractive Plata lunara

Institutul Eurocor este filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. Peste 1.200.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara cu ajutorul specialistilor.
Si in Romania, in cei 23 ani de activitate, peste 240.000 de cursanti din toata tara au avut incredere in metoda noastra si au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina alaturi de noi.
 urmareste-ne si pe blog   urmareste-ne si pe facebook   urmareste-ne si pe youtube   urmareste-ne si pe google plus   urmareste-ne si pe twitter   urmareste-ne si pe linkedin
Top 15 cele mai cerute cursuri
Cursuri in Limba Maghiara
 • Lakberendezési alapismeretek
 • Virágkötészet
 • Angol nyelv kezdőknek
 • Német nyelv kezdőknek
 • Spanyol nyelv kezdőknek
 • Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
 • Gyermek- és ifjúságvédelem
 • Engleza nivel Incepatori Interactiv AUTORIZAT Nou
 • Engleza nivel Intermediar Interactiv AUTORIZAT Nou
 • Engleza nivel de Baza AUTORIZAT
 • Engleza Intermediari AUTORIZAT
 • Engleza Avansati
 • Engleza pentru Afaceri
 • Engleza pentru Copii
 • Germana Incepatori Nou
 • Germana Intermediari
 • Germana pentru Afaceri Nou
 • Germana Incepatori Clasic
 • Germana Incepatori Interactiv Nou
 • Franceza nivel Incepatori Interactiv Nou
 • Franceza Incepatori Nou
 • Franceza Intermediari
 • Italiana Incepatori
 • Italiana Intermediari
 • Spaniola Incepatori
 • Spaniola Intermediari
 • Japoneza Incepatori Interactiv Nou
 • Rusa Incepatori Nou
 • Olandeza Incepatori Nou
 • Turca pentru Incepatori Nou
 • Chineza pentru Incepatori Nou
 • Design Interior Nou
 • Creatie Vestimentara
 • Fotografie Digitala
 • Arhitectura Gradinii
 • Handmade
 • Arta Culinara
 • Feng Shui
 • Flori si Aranjamente Florale
 • Arta Decorarii Locuintei
 • Desen Nou
 • Desen si Pictura Nou
 • Design si Programare Web
 • Operator Calculator - Introducere Prelucrare si Validare Date
 • Administrator de Retea
 • Grafica pe Calculator CorelDraw Photoshop InDesign
 • Windows Word Excel si Internet
 • Initiere in Programare
 • Calculatoare pentru Certificare Europeana
 • Operator DTP
 • Internet
 • Masaj Nou
 • Terapii Naturiste
 • Cosmetica si Machiaj
 • Coafura si Frizerie Nou
 • Machiaj
 • Cum sa Mancam Sanatos
 • Psihologie
 • Inspector Resurse Umane AUTORIZAT Nou
 • Inspector in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca
 • Managementul Resurselor Umane
 • Salarizare
 • Specialist Recrutare si Evaluare Resurse Umane
 • Cum sa-ti Dezvolti Propria Afacere
 • Manager de Proiect
 • Management
 • Secretariat Birotica
 • Asistent Manager
 • Logistica
 • Organizator Nunti Nou
 • Contabilitate AUTORIZAT Nou
 • Contabilitate Primara AUTORIZAT
 • Contabilitate Asistata PC (CIEL) AUTORIZAT Nou
 • Management Financiar
 • Contabilitate de Gestiune AUTORIZAT
 • Administrator Pensiune Turistica
 • Agent de Turism
 • Ghid de Turism
 • Protocol si Organizare Evenimente
 • Marketing si Comunicare
 • Relatii Publice si Comunicare
 • Marketing
 • Publicitate
 • Negociere
 • Agent de Vanzari
 • Reprezentant de Vanzari
 • Invatare si Citire Rapida
 • Astrologie
Seminare
 • Limba Japoneza
 • Make-up
Traininguri
 • Formator
 • Cum aplicati pentru un loc de munca
 • Managementul stresului
 • Accesare Fonduri Europene
eurocor