eurocor
Intra in contul de student E-mail: Nr. Student: intra in contul de student Reamintire nr. student   plata rapida a facturii  
Institutul EurocorDespre EurocorMetoda de studiu EurocorCursuri EurocorGRATUIT Lectia demo Cursuri EurocorConditii de Studiu EurocorFormular de Inscriere Cursuri EurocorContact Eurocor
Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam

Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam

Tanfolyamunk segítségével olyan ismeretek birtokába jut, amelyekkel elsősorban esztétikai igényeket elégíthet ki a kéz- és lábápolás, műkörömépítés területén, hiszen a kulturált megjelenéshez elengedhetetlen, hogy kezünk és lábunk is egészséges, jól ápolt legyen. Amennyiben komolyabban szeretne ezzel a területtel foglalkozni, akkor remek pénzkereseti lehetőség, és mindemellett művészeti szintre is emelheti tudását.

Azonnali eredményt hozó tanulási módszer

Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam A Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik hozzáértően szeretnének foglalkozni szépségükkel, akik ápolt, egészséges kezekre és lábakra vágynak, akik jobban meg szeretnék ismerni saját szervezetüket, és akik a szépségiparban szeretnének dolgozni.

Tanfolyamunk során elsajátíthatja a kéz- és lábápolás, műkörömépítés technikáit, a különböző embertípusokat, testbeszédeket és a mimika rejtelmeit, az emberi szervezet felépítését és a vérkeringés rendszerét, az egyes betegségek felismerését és megelőzését, a legújabb divatirányzatokat.

A Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam elvégzésével elősegítheti családtagjai felfrissülését, megszépülését, és egészséges, jól ápolt kezekkel és lábakkal büszkélkedhet.

 
Inscriere online Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam


A Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam felépítése

Tanfolyam időtartama:
16 hónap alatt sajátíthatja el az ELO Könyvkiadó Kft. 32 leckéből álló tananyagsorozatát, ami mellett igénybe veheti az Európai Levelező Oktatási Kft. képzési szolgáltatását. A tanfolyamot gyorsabb és lassúbb tempóban is elvégezheti.

Tananyagsorozat: 16 tananyagcsomag.

Extra kiegészítők:
√ Online házi feladat: az Európai Levelező Oktatási Kft. képzési szolgáltatásánák igénybe vétele esetén házi feladatát egyszerűen, könnyedén és gyorsan interneten keresztül küldheti el.

A Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam időtartama

Tanfolyam időtartama
5 hónap
8 hónap
16 hónap
32 hónap
Tananyagcsomag / hó
3 tananyagcsomag / hó
2 tananyagcsomag / hó
1 tananyagcsomag / hó
1 tananyagcsomag / 2 hó
√ a tananyagsorozat gyors elsajátítása
√ aktuális információk

√ gazdag illusztráció
√ gyakorlatias megközelítés

√ elméleti részekIgazolás a Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyamról

Certificatul de absolvire Eurocor Elo √ Amennyiben az összes házi feladatot megoldotta, az utolsó tananyagcsomag kézhezvételét követően töltheti ki a tanfolyam zárótesztjét. Oldja meg a tesztet és küldje vissza javítótanárához. Amennyiben a teszt kitöltése során nem éri el az 51%-ot, lehetősége lesz a teszt újbóli kitöltésére. Ha a tesztet sikeresen megoldja, megkapja az Eurocor igazolását a tanfolyam elvégzéséről.A Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam egyéb információi

A Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam elvégzéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges.
 

A Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam ára

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

25% reducere imediata la ritm lunar, la preturile de lista

sau

55% reducere + Smartwatch Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata).
Régi ár / tananyagsorozat: 102,30 lei / tananyagsorozat
Új ár / tananyagsorozat: 76,73 lei / tananyagsorozat

Áraink az áfát tartalmazzák.

A Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam tematikája

1. lecke: A szakma története.  Műköröm-alapanyagok

Megtudhatja, hogy milyen fejlődésen ment keresztül a kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakma az évszázadok során. Továbbá megismertetjük a műköröm különböző technikáinak legfontosabb alapanyagaival és ötleteket adunk a megfelelő anyagok kiválasztásához, a vásárláshoz.

 

2. lecke: A műkörömkészítés eszközei. A japánmanikűr

Bemutatjuk a műkörömkészítés legfontosabb eszközeit, mind az otthoni használatra való eszközöket, mind a profi eszközöket és azt, hogy mire kell fokozottabban odafigyelni a biztonságos munkavégzés során. Megismerkedhet a japánmanikűr használatával és ötleteket adunk ahhoz, hogy kiknek ajánlja a japánmanikűrt.

 

3. lecke: A műkörömépítés szabályai. A munkavégzés feltételei

Meghatározzuk a műkörömépítés szabályait, a műkörömmel szemben támasztott követelményeket.

Felsoroljuk a műkörömépítést kizáró körülményeket és az elkészült műkörömmel szemben támasztható követelményeket. Bemutatjuk a munkavédelem célját, területeit és jogi szabályozását, valamint a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit.

 

4. lecke: Testünk felépítése. Sejtek, szövetek

Foglalkozunk az anatómia, mint tudományág fejlődésével. Kitérünk arra, hogy milyen alkotóelemekből áll szervezetünk, hogyan épülnek fel sejtjeink, milyen tulajdonságokkal, képességekkel rendelkeznek szöveteink és hányféle szervrendszer működik testünkben.

 

5. lecke: Előkészületek a munkavégzéshez. Védőfelszerelések, munkaruha

Bemutatjuk, hogy milyen feladatokat kell elvégezni a vendég bejelentkezésekor, és azt, hogy hogyan fogadja vendégét. Áttekintést adunk a munkavégzéshez szükséges diagnózis felállításáról, a bőrtípusok megállapításáról, és ötleteket adunk a vendégkártya készítéséhez. Ismertetjük a munkaruha formáit, védőfelszereléseket.

 

6. lecke: A vérkeringés. A nyirokkeringés

Megtanulhatja a vérkeringés folyamatát, vérünk milyen alkotóelemekből áll és mi a feladata. Továbbá ismertetjük azt, hogy milyen betegségek támadhatják meg keringési szervrendszerünket és hogyan védekezzünk ellene. Kitérünk a nyirokrendszerünk működésének bemutatására is.

 

7. lecke: A munka előkészítő szakasza. Munkaképes állapot

Ismertetjük az előkészítő munkaszakasz menetét, az ehhez szükséges eszközöket és alapanyagokat.

Meghatározzuk a munkaképes állapot fogalmát és azt, hogy milyen orvosi vizsgálatokon kell részt vennie munkavégzéshez, valamint hogy milyen hatások okozhatnak foglalkozási megbetegedéseket.

 

8. lecke: A csont szerkezete, fajtái.  A kéz és láb csontjai

Foglalkozunk csontjaink felépítésével, szerkezetével, csoportosításával. Bemutatjuk, hogy hogyan képződik és növekszik a csont, és milyen fontos feladatokat lát el csontrendszerünk. Áttekintést adunk a csontváz felépítéséről, a felső és az alsó végtagjaink csontozatáról is.

 

9. lecke: Tip zselé- és megerősítő technika. Etikai alapfogalmak

Átismételheti a zselétechnikához szükséges alapanyagokról, eszközökről tanultakat. Részletesen ismertetjük a tipzselétechnika módszerét és munkafolyamatát és megtudhatja, hogy hogyan kell használni a megerősítő anyagokat. Továbbá megismerkedhet az etikai alapfogalmakkal is.

 

10. lecke: Az ízületek felépítése, szerepe. A kéz és láb ízületei

Meghatározzuk az ízületek és a csontok kapcsolódási formáit és hogy mit jelent a valódi ízület. Bemutatjuk az ízületek felépítését, formáit, mozgástartományait és a kéz- és láb ízületei közötti hasonlóságokat és különbségeket. Választ kaphat arra, hogyan őrizze meg ízületei egészségét és mi okozhat károsodást az ízületekben.

 

11. lecke: Tip-porcelán technika. Üzleti etika, személyiségtípusok

Elsajátíthatja a tip-porcelántechnika alapjait, munkafolyamatait. Hasznos tanácsokat adunk a munkavégzéshez és az eszközök kiválasztásához. Megismerkedhet az üzleti élet etikai alapfogalmaival és a vendégekkel, munkatársakkal szemben támasztott magatartásnormákkal. Bemutatjuk a különböző személyiségtípus csoportosításokat is.

 

12. lecke: Az izmok szerkezete, feladata. A kéz és láb izmai

Ábrákon keresztül szemléltetjük, hogy hogyan épül fel izomrendszerünk, ismereteket szerezhet az izmok csoportosításáról, feladatairól, működéséről. Áttekintést adunk legfontosabb izmainkról és részletesebben is foglalkozunk a kéz és láb izmaival.

 

13. lecke: Épített zselétechnika. Üzletnyitás

Megtudhatja, milyen eszközökre és alapanyagokra van szükség a munkavégzéshez, és ismertetjük a munka menetét is. Praktikákat adunk az épített zselétechnika alapos elsajátításához. Tanácsot adunk ahhoz, hogy hogyan válassza ki üzlethelyiségét és foglalkozunk azokkal a feladatokkal, amelyeket üzletnyitás előtt el kell végezni. Ötletek adunk az üzleti terv elkészítéséhez is.

 

14. lecke: A láb boltozatai. A járás

Bemutatjuk, hogy mivel foglalkozik az ortopédia tudománya, majd kitérünk a tudományág történelmi ismertetésére is. Foglalkozunk a láb boltozatainak felépítésével, feladataival. Részletesebben ismertetjük a haránt- és hosszboltozatot és tanulhat a járás elemeiről, egységéről is.

 

15. lecke: Épített porcelántechnika. Marketingismeretek

Áttekintést adunk az épített porcelántechnika munkafolyamatának lépéseiről, felhívjuk a figyelmet a hibalehetőségekre és arra, hogy hogyan lehet a hibákat elkerülni. Megismerkedhet a szakma piacának szereplőivel, ötleteket adunk a marketingterv elkészítéséhez, a piackutatás és versenyhelyzet elemzés értékeléséhez.

 

16. lecke: A kéz és a láb ortopédiai elváltozásai

Bemutatjuk, hogy melyek a kéz- és a láb leggyakoribb veleszületett és szerzett ortopédiai elváltozásai és következményei. Megismerheti a betegségek kialakulásának folyamatát, tüneteit. Ismertetjük az egészséges lábbeli követelményeit. Ötleteket adunk a megelőzésre, és a már kialakult betegségek következményeinek enyhítésére.

 

17. lecke: A műköröm töltése, javítása, eltávolítása. Vállalkozási alapismeretek

Áttekintést adunk a műköröm-feltöltés munkafolyamatáról, és a leggyakoribb hibák ismeretében megtanulhatja ezeket kivédeni, illetve javítani. Megtudhatja, mikor van szükség a műköröm eltávolítására és hogyan kell ezt szakszerűen elvégezni. Betekintést nyer az egyéni vállalkozás működésébe, a gazdasági társaságok alapfogalmaiba is.

 

18. lecke: A láb erezetének és idegműködésének zavarai. A csontritkulás

Bemutatjuk a leggyakoribb ér eredetű és idegműködési zavar okozta betegségeket. Kitérünk a csontritkulás kialakulásának ismertetésére. Foglalkozunk azzal, hogy milyen szövődményei vannak a betegségeknek, és kitérünk a megelőzés, kezelés ismertetésére is. Röviden szólunk az ízületi megbetegedésekről és a cukorbetegségekről.

 

19. lecke: A köröm díszítése, formázása. Közegészségügyi alapfogalmak

Megismerkedhet a legújabb, körömágy-hosszabbításos porcelán- és zseléépítő technikákkal. Az épített porcelán és zselé műkörmökre vonatkozóan elsajátíthatja a hajlításos technikát, amivel még dekoratívabb körmöket készíthet. Végül bevezetjük a közegészségtan kérdéskörébe, tanulhat az ezzel kapcsolatos legfontosabb ismeretekről is.

 

20. lecke: A bőr rétegei és funkciói

Ábrákon keresztül szemléltetjük a bőr szerkezetének, rétegeinek felépítését. Továbbá foglalkozunk azzal, hogy milyen létfontosságú funkciói vannak bőrünknek. Tanulhat a különböző bőrtípusukról is és arról, hogy miért fontos a kézbőr rendszeres ápolása.

 

21. lecke: A szalon berendezése. A kéz- és lábápolás anyagai, fertőtlenítőszerei

Tanácsokat, ötleteket adunk a szalon kialakításához és a berendezés kiválasztásához. Áttekintheti a témával kapcsolatos törvényi előírásokat, tűzvédelmi ismereteket. Bemutatjuk a körömápolás és -díszítés legfontosabb bőrápoló anyagait, segédanyagait. Ezen kívül tanulhat a szakmában használatos legfontosabb fertőtlenítőszerekről is.

 

22. lecke: A bőr mirigyei, erei, járulékos elemei

Megtudhatja, hogy hol helyezkednek el, és hogyan épülnek fel bőrünk mirigyei. Betekintést nyer a mirigyek működésébe és megismerkedhet a bőrben lévő érhálózat részeivel. Fontos információkat szerezhet a haj, szőr és köröm elemeiről, felépítésről.

 

23. lecke: A kézápolás eszközei és munkamenete. Hagyományos és francia manikűr

Tanulhat a kézápolás alapvető eszközeiről. Bemutatjuk a kézápolás fajtáit és a kézápolás tiltó körülményeit. Ismertetjük a hagyományos manikűr munkafolyamatait, valamint újabb módszert ismerhet meg a szolgáltatás bővítéséhez, a francia manikűrt.

 

24. lecke: Anyajegyek. Mechanikus hatások okozta elváltozások

Elsajátíthatja a legelterjedtebb anyajegyek formáit, ismereteket szerezhet a leggyakoribb bőrdaganatok kialakulásáról, kezeléséről. Tanácsokat adunk a bőrrák megelőzéséhez, önvizsgálathoz. Megtudhatja, hogy hol és miért alakult ki a bőrkérgesedés és a tyúkszem.

 

25. lecke: A lábápolás eszközei és munkamenete. Kéz- és lábtorna

Ismertetjük a leggyakrabban használt speciális kézi eszközöket. Tanulhat a szerszámok karbantartásáról, használatáról. Áttekintést adunk a pedikűrgépek fajtáiról. Megtanulhatja a kézi, gépi és kombinált lábápolás menetét. Ötleteket adunk a kéz- és lábtorna gyakorlataihoz.

 

26. lecke: Vírus és baktérium okozta megbetegedések

Tanulhat a verrucavírus okozta bőrbetegségekről, a szemölcsök fajtáiról, melyekkel munkája során is találkozhat. Továbbá ismertetjük a herpeszvírus okozta bőrbetegségeket is. Bemutatjuk a leggyakoribb, bőrfelületen és bőrfüggelékeken jelentkező, baktériumok által terjesztett bőrbetegségeket.

 

27. lecke: Benőtt köröm, Spange használata. A masszázs története, masszázsfajták

Megtudhatja, mi okozza a körömbenövekedést, és milyen módszerekkel lehet megelőzni, valamint kezelni a problémát. Megismertetjük a legfontosabb spangeeszközökkel, használatuk módjával. Betekintést nyer a masszázs történetébe, és foglalkozunk a különböző masszázsfajták bemutatásával is.

 

28. lecke: Gombák okozta bőr- és körömelváltozások. A körmök alakbeli elváltozásai

Tájékozódhat a leggyakoribb gombák okozta bőr- és köröm megbetegedésekről. Megtudhatja, hogy milyen hajlamosító tényezők segítik a gombás megbetegedések kialakulását, és a megelőzésről, kezelésről is tanulhat. Bemutatjuk a körömelváltozás fajtáit, és keletkezésük okait is.

 

29. lecke: A műköröm formázása. Díszítések lakkal, színes zselével, körömékszerekkel

Elsajátíthatja a Nail Art, vagyis a körömművészet alapjait. Megismerkedhet a műköröm szabadszélének formáival. Megtudhatja, melyek a lakkozás aranyszabályai. Érdekes technikákat sajátíthat el a zselés díszítéssel és a körömékszerek felrakásának módszereivel kapcsolatban.

 

30. lecke: Wellness és gyógyfürdőkezelés (SPA). Parafinos kézápolás

Definiáljuk a wellness és SPA jelentését. Ötleteket meríthet a korszerű, természetes anyagokat használó kezelésekhez. Bemutatjuk, hogyan használhatja a hangokat, színeket, illatokat, gyógynövényeket szolgáltatása szebbé tételéhez. Elsajátíthatja a paraffinos kéz- és lábápolás menetét.

 

31. lecke: A masszázs hatásmechanizmusai. Kéz és láb svédmasszázsa

Megtudhatja, melyek a svédmasszázs helyi, táv és általános hatásai. Képekkel szemléltetve tanácsokat adunk a svédmasszázs technikájával kapcsolatban. Ismertetjük a svédmasszázs alapfogásait. Bemutatjuk a masszírozás helyes sorrendjét, a masszázs javaslatait és ellenjavaslatait.

 

32. lecke: 3D-s díszítés, strasszok, kövek, tollak. Különleges körömápolás

Tanulhat a térhatású díszítések alaptechnikáiról. Áttekintést adunk a háromdimenziós díszek használatáról és arról, hogy ennek elkészítéséhez milyen eszközöket célszerű használni. Elsajátíthatja a férfimanikűr alapjait. Ötleteket adunk a menyasszony- és kismamaköröm díszítéséhez, ápolásához.Inscriere online Kéz- és lábápolás, műkörömépítés tanfolyam

Hogyan tanuljon?Hogyan kapja meg a tananyagcsomagot?Hogyan fizethet?Hogyan oldhatja meg a hazi feladatait?Hogyan szakithatja meg a tanfolyamot?Milyen igazolast kap?


Cursuri la distanta Inveti acasa Doar 15 min/zi Rezultate imediate Preturi atractive Plata lunara

Institutul Eurocor este filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. Peste 1.200.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara cu ajutorul specialistilor.
Si in Romania, in cei 23 ani de activitate, peste 240.000 de cursanti din toata tara au avut incredere in metoda noastra si au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina alaturi de noi.
 urmareste-ne si pe blog   urmareste-ne si pe facebook   urmareste-ne si pe youtube   urmareste-ne si pe google plus   urmareste-ne si pe twitter   urmareste-ne si pe linkedin
Top 15 cele mai cerute cursuri
Cursuri in Limba Maghiara
 • Lakberendezési alapismeretek
 • Virágkötészet
 • Angol nyelv kezdőknek
 • Német nyelv kezdőknek
 • Spanyol nyelv kezdőknek
 • Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
 • Gyermek- és ifjúságvédelem
 • Engleza nivel Incepatori Interactiv AUTORIZAT Nou
 • Engleza nivel Intermediar Interactiv AUTORIZAT Nou
 • Engleza nivel de Baza AUTORIZAT
 • Engleza Intermediari AUTORIZAT
 • Engleza Avansati
 • Engleza pentru Afaceri
 • Engleza pentru Copii
 • Germana Incepatori Nou
 • Germana Intermediari
 • Germana pentru Afaceri Nou
 • Germana Incepatori Clasic
 • Germana Incepatori Interactiv Nou
 • Franceza nivel Incepatori Interactiv Nou
 • Franceza Incepatori Nou
 • Franceza Intermediari
 • Italiana Incepatori
 • Italiana Intermediari
 • Spaniola Incepatori
 • Spaniola Intermediari
 • Japoneza Incepatori Interactiv Nou
 • Rusa Incepatori Nou
 • Olandeza Incepatori Nou
 • Turca pentru Incepatori Nou
 • Chineza pentru Incepatori Nou
 • Design Interior Nou
 • Creatie Vestimentara
 • Fotografie Digitala
 • Arhitectura Gradinii
 • Handmade
 • Arta Culinara
 • Feng Shui
 • Flori si Aranjamente Florale
 • Arta Decorarii Locuintei
 • Desen Nou
 • Desen si Pictura Nou
 • Design si Programare Web
 • Operator Calculator - Introducere Prelucrare si Validare Date
 • Administrator de Retea
 • Grafica pe Calculator CorelDraw Photoshop InDesign
 • Windows Word Excel si Internet
 • Initiere in Programare
 • Calculatoare pentru Certificare Europeana
 • Operator DTP
 • Internet
 • Masaj Nou
 • Terapii Naturiste
 • Cosmetica si Machiaj
 • Coafura si Frizerie Nou
 • Machiaj
 • Cum sa Mancam Sanatos
 • Psihologie
 • Inspector Resurse Umane AUTORIZAT Nou
 • Inspector in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca
 • Managementul Resurselor Umane
 • Salarizare
 • Specialist Recrutare si Evaluare Resurse Umane
 • Cum sa-ti Dezvolti Propria Afacere
 • Manager de Proiect
 • Management
 • Secretariat Birotica
 • Asistent Manager
 • Logistica
 • Organizator Nunti Nou
 • Contabilitate AUTORIZAT Nou
 • Contabilitate Primara AUTORIZAT
 • Contabilitate Asistata PC (CIEL) AUTORIZAT Nou
 • Management Financiar
 • Contabilitate de Gestiune AUTORIZAT
 • Administrator Pensiune Turistica
 • Agent de Turism
 • Ghid de Turism
 • Protocol si Organizare Evenimente
 • Marketing si Comunicare
 • Relatii Publice si Comunicare
 • Marketing
 • Publicitate
 • Negociere
 • Agent de Vanzari
 • Reprezentant de Vanzari
 • Invatare si Citire Rapida
 • Astrologie
Seminare
 • Limba Japoneza
 • Make-up
Traininguri
 • Formator
 • Cum aplicati pentru un loc de munca
 • Managementul stresului
 • Accesare Fonduri Europene
eurocor