eurocor
Intra in contul de student E-mail: Nr. Student: intra in contul de student Reamintire nr. student   plata rapida a facturii  
Institutul EurocorDespre EurocorMetoda de studiu EurocorCursuri EurocorGRATUIT Lectia demo Cursuri EurocorConditii de Studiu EurocorFormular de Inscriere Cursuri EurocorContact Eurocor
Angol nyelv kezdőknek tanfolyam

Angol nyelv kezdőknek tanfolyam

Az angol az egész világ egyik legelterjedtebb nyelve, világszerte több mint 2 milliárd ember beszéli. Legyen Ön is részese ennek a nagy közösségnek és tanuljon angolul! Az Angol nyelv kezdőknek tanfolyamunk segítségével megismerkedhet a nyelv alapvető szókincsével, nyelvtanával és az angol nyelvű országok kultúrájával.

Azonnali eredményt hozó tanulási módszer

Angol nyelv kezdőknek tanfolyam Az Angol nyelv kezdőknek tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani egy világnyelv alapjait, akik utazásaik során, turistaként boldogulni szeretnének különböző élethelyzetekben, akiknek munkájához elengedhetetlen az angol nyelv ismerete, akik szívesen hallgatnak angol nyelvű zenét, és akiket érdekel az angol nyelvű országok földrajza, történelme és kultúrája.
Nyelvtanfolyamunk segítségével elsajátíthatja az angol szavakat helyesen kiejteni, a hétköznapi élet legfontosabb szavait, magabiztosságot szerezhet a hétköznapi élethelyzetekben, és megtanulhatja azt, hogyan beszélhet önmagáról, a családjáról, munkájáról, hobbijáról, az időjárásról.
Az Angol nyelv kezdőknek tanfolyam végére képes lesz alapszinten kommunikálni szóban és írásban, tudni fogja, hogyan szólaljon meg angolul a munkahelyén vagy egy külföldi út során. Olyan nyelvtudásra tesz szert, amely előnyt jelenthet a munkavállalásnál, valamint általános műveltségi ismeretei is bővülnek.

Inscriere online Angol nyelv kezdőknek tanfolyamAz Angol nyelv kezdőknek tanfolyam felépítése

Tanfolyam időtartama:
20 hónap alatt sajátíthatja el az ELO Könyvkiadó Kft. 40 leckéből álló tananyagsorozatát, ami mellett igénybe veheti az Európai Levelező Oktatási Kft. képzési szolgáltatását. A tanfolyamot gyorsabb és lassúbb tempóban is elvégezheti.

Tananyagsorozat: 20 tananyagcsomag + 20 CD.

Extra kiegészítők:
√ Online házi feladat: az Európai Levelező Oktatási Kft. képzési szolgáltatásánák igénybe vétele esetén házi feladatát egyszerűen, könnyedén és gyorsan interneten keresztül küldheti el.Az Angol nyelv kezdőknek tanfolyam időtartama

Tanfolyam időtartama
7 hónap
10 hónap
20 hónap
40 hónap
Tananyagcsomag / hó
3 tananyagcsomag / hó
2 tananyagcsomag / hó
1 tananyagcsomag / hó
1 tananyagcsomag / 2 hó
√ a tananyagsorozat gyors elsajátítása
√ aktuális információk

√ gazdag illusztráció
√ gyakorlatias megközelítés

√ elméleti részekIgazolás az Angol nyelv kezdőknek tanfolyamról

Certificatul de absolvire Eurocor Elo √ Amennyiben az összes házi feladatot megoldotta, az utolsó tananyagcsomag kézhezvételét követően töltheti ki a tanfolyam zárótesztjét. Oldja meg a tesztet és küldje vissza javítótanárához. Amennyiben a teszt kitöltése során nem éri el az 51%-ot, lehetősége lesz a teszt újbóli kitöltésére. Ha a tesztet sikeresen megoldja, megkapja az Eurocor igazolását a tanfolyam elvégzéséről.Az Angol nyelv kezdőknek tanfolyam egyéb információi

Az Angol nyelv kezdőknek tanfolyam elvégzéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges.
 

Az Angol nyelv kezdőknek tanfolyam ára

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

25% reducere imediata la ritm lunar, la preturile de lista

sau

55% reducere + Smartwatch Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata).
Régi ár / tananyagsorozat: 89,30 lei / tananyagsorozat+CD
Új ár / tananyagsorozat: 66,98 lei / tananyagsorozat+CD

Áraink az áfát tartalmazzák.

Az Angol nyelv kezdőknek tanfolyam tematikája

1. lecke: Hello!
Megismerkedhet az alapvető üdvözlési, búcsúzási és bemutatkozási formákkal. Tanulhat az országnevekről, és a számnevekről 0-tól 20-ig.

2. lecke: Meeting people
Áttekintjük a bemutatkozási formákat, foglalkozás neveket. Tovább haladunk a számnevekkel 20-tól 100-ig. Ismertetjük a főnevek többes számú alakjait.

3. lecke: Home, sweet home!
Foglalkozunk a have got ige használatával, a főnevek többes számával és a there is/are szerkezet használatával. Áttekintjük az otthon leírását (szóban és írásban is).

4. lecke: In town
Megtanulhatja a városi épületek neveinek használatát. Ismertetjük a közlekedési eszközök elnevezését, és azt, hogy hallott útbaigazítás alapján hogyan kell lerajzolni az útvonalat.

5. lecke: Timetables
Elsajátíthatja az idő meghatározását (óra, napszakok, a hét napjai) és a megfelelő határozószavak használatát az idő meghatározására.  Megtanulhatja a do segédige alkalmazását.

6. lecke: My typical day
Foglalkozunk az időhatározók és gyakoriságot kifejező határozók használatával. Segítséget nyújtunk egy átlagos napjának a leírására.

7. lecke: Work
Ismertetjük a szakmák és munkakörök nevének használatát. Foglalkozunk a különböző cselekvést kifejező igék, a melléknevek használatával, és az ellentétes értelmű melléknevek képzésével.

8. lecke: Looking for a job
Megtanulhatja, hogyan kell motivációs levelet és önéletrajzot írni és milyen alapszókincs segítségével írható le a munkavégzés. Foglalkozunk a can segédige használatával.

9. lecke: Language practice
Áttekintjük a Present Simple igeidőben alkalmazható igék megfelelő formáit. Szövegértelmezési és beszédkészséget fejlesztő gyakorlatokat végezhet.

10. lecke: Language practice
Áttekintjük a kérdő és tagadó mondatok használatát Present Simple igeidőben. Foglalkozunk a gyakoriságot kifejező határozókkal és gyakorolhatja a szóbeli bemutatkozás lehetőségeit is.

11. lecke: Hobby
Bemutatjuk az érdeklődési körrel és sportolással kapcsolatos kérdések alkalmazását, megtanulhatja a különböző sportágak neveit. Ismertetjük az ing-es forma használatát a kedvtelést kifejező igék után.

12. lecke: Entertainment
Áttekintjük a would like kifejezés használatát a kívánságok kifejezésére. Foglalkozunk a so és neither kifejezések használatával.

13. lecke: The look
Ismertetjük a Present Continuous igeidőt. Megtanulhatja, hogyan kell a mellékneveket használni személyek vagy tárgyak leírására, ruhadarabok megnevezésére.

14. lecke: Describing places
Bemutatjuk, hogyan kell kérdéseket és tagadásokat képezni Present Simple igeidőben és a szituációnak megfelelően alkalmazni a Present Simple vagy a Present Continuous igeidőt.

15. lecke: Asking for directions
Bemutatjuk, hogyan kell útvonalat tervezni a hallott útmutatás alapján és hogyan kell útbaigazítást kérni, útmutatást nyújtani, valamint hogyan lehet eljutni a város egy megadott helyére.

16. lecke: Shopping
Foglalkozunk a some/any határozatlan névmásokkal. Ismertetjük a ruhavásárlásnál használatos kifejezések használatát és azt, hogyan kell ruházati boltban párbeszédet folytatni.

17. lecke: Food
Gyarapíthatja az étkezéssel kapcsolatos szókincsét. Áttekintjük az élelmiszerboltban folytatott párbeszédeket és az egészséges táplálkozás kérdéskörét.

18. lecke: At the restaurant
Megtanulhatja az ételek, élelmiszerek nevének használatát, a főzéssel kapcsolatos cselekvések nevét, és azt, hogyan kell rendelni egy étteremben.

19. lecke: Language practice
Gyakorolhatja az igék megfelelő alakjainak használatát Present Simple és Present Continuous igeidőben, továbbá a melléknevek használatát, közép- és felsőfokú alakjuk képzését.

20. lecke: Language practice
Ismertetjük a felszólító mondatok használatát. Átismételjük a párbeszéd folytatását boltban, étteremben, valamint az útbaigazítás kérését, illetve mások útbaigazítását.

21. lecke: Famous people
Megtanulhatja a Past Simple igeidő használatát, a hónapok és évszakok neveit, és a dátumok, események idejének meghatározását.

22. lecke: Childhood memories
Ismertetjük a when, after, before, then kötőszavak használatát. Megtanulhatja, hogyan beszéljen a saját gyermekkoráról, hogyan mutassa be néhány híres ember rövid életrajzát.
 
23. lecke: I’ve got a headache!
Megtanulhatja az egyes testrészek elnevezését. Ismertetjük, hogy hogyan kell beszélni a különböző panaszokról és betegségekről, valamint hogyan kell lebonyolítani egy beszélgetést az orvosi rendelőben.

24. lecke: What shall I do?
Áttekintjük, hogyan kell tanácsot adni, illetve tanácsot kérni a shall és a should segítségével, és hogyan kell a must, mustn’t, needn’t segítségével megparancsolni, illetve megtiltani valamit.

25. lecke: Weather forecast
Bemutatjuk a be going to kifejezés használatát. Ismertetjük a hőmérséklettel és az időjárással kapcsolatos párbeszédeket és azt, hogy hogyan kell beszélni a kedvenc évszakáról.

26. lecke: Predict your future
Megtanulhatja, hogyan fejezze ki a vágyait és álmait a want, hope, would like igék segítségével, és hogyan tegyen ajánlatot valamire a let’s szerkezet használatával.

27. lecke: Feelings
Ismertetjük a különböző hangulatokat kifejező melléknevek használatát (-ing, -ed). Áttekintjük, hogyan beszéljen érzésekről, hangulatokról és benyomásokról.

28. lecke: Special occasions
Fejlesztheti a különböző ünnepekkel, nevezetes napokkal kapcsolatos szókincsét. Foglalkozunk a fontos családi események és a népszerű amerikai és brit ünnepek ismertetésével.

29. lecke: Language practice
Gyakorolhatja, hogyan kell a múltban történt eseményekről Past Simple időben beszélni, és a módbeli segédigéket (must, should, need) használni.

30. lecke: Language practice
Átismételheti, hogyan kell kérdéseket szabadon megfogalmazni, illetve kérdésekre válaszolni Past Simple időben, és megadott kifejezések alapján párbeszédet, illetve rövid történetet írni.

31. lecke: What were you doing yesterday morning?
Megtanulhatja, hogyan kell alkalmazni a Past Continuous igeidőt és gyakorolhatja, hogyan kell határozószavakat képezni, és azokat alkalmazni.

32. lecke: Crime
Bővítheti a joggal és a gyilkosságokkal kapcsolatos szókincsét. Elsajátíthatja, hogyan kell írásban és szóban megnyilatkozni a while, because, so kötőszavak használatával.

33. lecke: Nature
Tanulhat a Future igeidőről. Gyarapíthatja a természettel kapcsolatos szókincsét. Megtanulhatja, hogyan kell kifejezni a környezetvédelemmel kapcsolatos álláspontját.

34. lecke: Technology and IT world
Bővítheti a számítógépes technológiával kapcsolatos szókincsét. Áttekintjük, hogyan kell egyszerű e-maileket írni.

35. lecke: Holidays
Ismertetjük a Present Perfect igeidőt. Megtanulhatja, hogyan kell szóban és írásban nyilatkozni a vakációval kapcsolatos témában.

36. lecke: Travelling
Képes lesz felismerni és elolvasni angolul az utazást megkönnyítő különböző jelzéseket. Elsajátíthatja, hogyan kell párbeszédet folytatni: a repülőtéren, pályaudvaron és a szállodában.

37. lecke: Media
Megtanulhatja, hogyan kell a nobody, everybody, something, somewhere stb. határozatlan névmásokat alkalmazni. Bővítheti a sajtóval kapcsolatos szókincsét.

38. lecke: News
Ismertetjük, hogyan kell a Past Simple és a Present Perfect igeidőt megfelelően alkalmazni. Megtanulhatja az aktuális eseményekről való beszélgetés fordulatait.

39. lecke: Language practice
Gyakorolhatja a Past Continuous és Past Simple igeidők folyékony használatát. Ismertetjük, hogyan kell sms-t írni rövidítéseket használva.

40. lecke: Language practice
Átismételheti a Present Perfect igeidő folyékonyan használatát és azt, hogy hogyan kell megkülönböztetni a Present Perfect igeidős alakot a Past Simple alaktól.Inscriere online Angol nyelv kezdőknek tanfolyam

Hogyan tanuljon?Hogyan kapja meg a tananyagcsomagot?Hogyan fizethet?Hogyan oldhatja meg a hazi feladatait?Hogyan szakithatja meg a tanfolyamot?Milyen igazolast kap?


Cursuri la distanta Inveti acasa Doar 15 min/zi Rezultate imediate Preturi atractive Plata lunara

Institutul Eurocor este filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. Peste 1.200.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara cu ajutorul specialistilor.
Si in Romania, in cei 23 ani de activitate, peste 240.000 de cursanti din toata tara au avut incredere in metoda noastra si au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina alaturi de noi.
 urmareste-ne si pe blog   urmareste-ne si pe facebook   urmareste-ne si pe youtube   urmareste-ne si pe google plus   urmareste-ne si pe twitter   urmareste-ne si pe linkedin
Top 15 cele mai cerute cursuri
Cursuri in Limba Maghiara
 • Lakberendezési alapismeretek
 • Virágkötészet
 • Angol nyelv kezdőknek
 • Német nyelv kezdőknek
 • Spanyol nyelv kezdőknek
 • Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
 • Gyermek- és ifjúságvédelem
 • Engleza nivel Incepatori Interactiv AUTORIZAT Nou
 • Engleza nivel Intermediar Interactiv AUTORIZAT Nou
 • Engleza nivel de Baza AUTORIZAT
 • Engleza Intermediari AUTORIZAT
 • Engleza Avansati
 • Engleza pentru Afaceri
 • Engleza pentru Copii
 • Germana Incepatori Nou
 • Germana Intermediari
 • Germana pentru Afaceri Nou
 • Germana Incepatori Clasic
 • Germana Incepatori Interactiv Nou
 • Franceza nivel Incepatori Interactiv Nou
 • Franceza Incepatori Nou
 • Franceza Intermediari
 • Italiana Incepatori
 • Italiana Intermediari
 • Spaniola Incepatori
 • Spaniola Intermediari
 • Japoneza Incepatori Interactiv Nou
 • Rusa Incepatori Nou
 • Olandeza Incepatori Nou
 • Turca pentru Incepatori Nou
 • Chineza pentru Incepatori Nou
 • Design Interior Nou
 • Creatie Vestimentara
 • Fotografie Digitala
 • Arhitectura Gradinii
 • Handmade
 • Arta Culinara
 • Feng Shui
 • Flori si Aranjamente Florale
 • Arta Decorarii Locuintei
 • Desen Nou
 • Desen si Pictura Nou
 • Design si Programare Web
 • Operator Calculator - Introducere Prelucrare si Validare Date
 • Administrator de Retea
 • Grafica pe Calculator CorelDraw Photoshop InDesign
 • Windows Word Excel si Internet
 • Initiere in Programare
 • Calculatoare pentru Certificare Europeana
 • Operator DTP
 • Internet
 • Masaj Nou
 • Terapii Naturiste
 • Cosmetica si Machiaj
 • Coafura si Frizerie Nou
 • Machiaj
 • Cum sa Mancam Sanatos
 • Psihologie
 • Inspector Resurse Umane AUTORIZAT Nou
 • Inspector in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca
 • Managementul Resurselor Umane
 • Salarizare
 • Specialist Recrutare si Evaluare Resurse Umane
 • Cum sa-ti Dezvolti Propria Afacere
 • Manager de Proiect
 • Management
 • Secretariat Birotica
 • Asistent Manager
 • Logistica
 • Organizator Nunti Nou
 • Contabilitate AUTORIZAT Nou
 • Contabilitate Primara AUTORIZAT
 • Contabilitate Asistata PC (CIEL) AUTORIZAT Nou
 • Management Financiar
 • Contabilitate de Gestiune AUTORIZAT
 • Administrator Pensiune Turistica
 • Agent de Turism
 • Ghid de Turism
 • Protocol si Organizare Evenimente
 • Marketing si Comunicare
 • Relatii Publice si Comunicare
 • Marketing
 • Publicitate
 • Negociere
 • Agent de Vanzari
 • Reprezentant de Vanzari
 • Invatare si Citire Rapida
 • Astrologie
Seminare
 • Limba Japoneza
 • Make-up
Traininguri
 • Formator
 • Cum aplicati pentru un loc de munca
 • Managementul stresului
 • Accesare Fonduri Europene
eurocor